Kettering Town Football Club, är en engelsk fotbollsklubb grundad 1872.

Hemmamatcherna spelas på Rockingham Road, i Kettering, Northamptonshire.

Smeknamnet är ”The poppies”, och de spelar i Conference North.

Klubben hade i början av 2000-talet en svensk inofficiell supporterklubb, som drevs av Joel Sjöstrand och Mattias Johansson. Denna väckte viss uppmärksamhet bland supportrarna i England. Bland annat ägnas en artikel i ett nummer av Kettering fanzinet PATGOD (Poppies at the gates of dawn) åt klubbens svenska supportrar.

Den 24:e Januari spelade de en historisk match mot Fulham i FA cupens fjärde omgång. Fulham tog ledningen i den 12:e minuten men Craig Westcarr kvitterade i 36:minuten på frispark. Fulham tog dock ledningen återigen i 77:e minuten men det var inte slut än. I den 81:a minuten blir Westcarr fälld i straffområdet och straff är blåst. Westcarr stiger fram och... DEN GÅR IN! Westcarr gör sitt andra mål för dagen och det är kvitterat med 8 minuter kvar att spela. Men hoppet släcks i den 87:e minuten och i minuten därefter utökar Fulham till 4-2. The poppies spelade mycket modigt och gjorde nog en av sina största bragder någonsin men tyvärr räckte det inte till.